Noces, Batejos i Comunions

NBC o també esdeveniments coneguts com a BBC (Bodes, Batejos i Comunions). Tots sabem com és de complicat organitzar una comunió; o trobar el lloc ideal per a celebrar la teva boda, les noces d’or dels avis o el bateig del més menut de la casa. Les nostres sales han acollit més d’un centenar de festes d’aquest tipus i tothom ve i se’n va encantat! Truca’ns o bé envia’ns un correu amb les dades sobre el tipus de festa, necessitats que heu de cobrir, horari i ens posarem en contacte amb tu!

Serveis disponibles

Pastisseria "El Llaminer"
Des de 4,50€/persona

Tots els plats i serveis de catering, amb preus que s'adapten per a totes les butxaques.

Catering Unânime
Pressupost a mida

Us portem la cuina tradicional de qualitat on vosaltres necessiteu. Posem a la vostra disposició tota la infrastuctura tècnica i humana per garantir-vos e major èxit per a la vostra celebració.

SEDI - Animació
Des de 60€

Serveis d'animació integrats per un equip humà amb dilatada experiència en diferents camps professionals, que neix amb la vocació d'aglutinar totes les solucions requerides per les famílies.

Fun and Cakes
Pressuposts a mida

Catering Creatiu! Preparat per sentir emocions?

Rostisseria ADELA · Rostits a la llenya
Especialitat en tot tipus de plats per emportar
Begudes i consumibles
agogo.cat

No carregui! ens ocupem de servir-los les begudes fresques directament a les neveres del local, i fem de proveïdors d'estovalles de paper, gots de plàstic, etc...

Fotografia
Pressuposts a mida

Guarda els millors moments de la teva festa sense preocupar-te de res. En un dia tan especial la teva energia ha d'estar dirigida a disfrutar de tots els moments, no te'ls perdis darrere d'un objectiu!!